Balans

Hoe ouder ik word hoe lastiger ik het vind om een balans aan te brengen in mijn leven. Er is namelijk zoveel om te doen en er is maar weinig tijd.

Wanneer je net als ik fulltime werkt, een relatie hebt en een of meerdere hobbies hebt dan is het vaak lastig om voor alles en iedereen in je leven tijd te hebben.

Ik ben namelijk ook nog een persoon die soms echt tijd voor zichzelf nodig heeft. Een lekker avondje op de bank met een goede serie en mijn katjes zijn voor mij echt noodzaak om tot rust te komen. Wanneer ik te veel doe en te weinig tijd heb voor mezelf dan word ik simpelweg een minder leuk persoon. Sorry not sorry.

457aee89eb46f53fbf091424e5f98167

Ik merk de laatste jaren steeds meer dat ondanks dat ik mijn vriendinnen en familie nu minder vaak zie omdat we allemaal verder uit elkaar wonen dat de tijd samen veel kwalitatiever is en dat ik de tijd samen nog meer waardeer dan dat ik hiervoor deed.

Ondertussen blijf ik op zoek naar de juiste balans in mijn leven. Ook blijf ik tijd vrijmaken voor mezelf omdat het zo ontzettend belangrijk is om jezelf goed op te laden. En waar iemand energie van krijgt is voor ieder persoon weer anders!

Hebben jullie voor je gevoel een goede balans in je leven?

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie