Franky Amsterdam

Persoonlijk ken ik geen enkele vrouw die niet van sieraden houdt. Ondanks dat iedere vrouw een persoonlijke smaak in sieraden heeft. Met sieraden kun je namelijk veel over jezelf vertellen en dat maakt het ook zo leuk.

Wanneer ik een dag mijn sieraden ben vergeten voelt het ook heel kaal en niet af. Sieraden zijn daarom voor mij een essentieel onderdeel van mijn outfit.

Ik werd daarom super enthousiast toen ik via Instagram op het merk Franky Amsterdam uitkwam. Een uniek en ontzettend persoonlijk sieraden merk van Nederlandse bodem gemaakt door de inspirerende Franka Vedder.

Franka omschrijft erg goed wat haar doel is met haar sieraden. Franky Amsterdam sieraden maken je…jou. Meer dan waar!

De collectie is niet groot maar bestaat uit prachtige en karakteristieke stuks. Alle items worden met alle liefde gemaakt, ingepakt en verzonden en dat voel je! Overal is aandacht aan besteed en dat geeft natuurlijk een heel goed gevoel.

Mijn eerste Franky aankoop werd de Vanessa haarband. Super mooi en met de hand gemaakt. Ik wilde deze haarband in het groen bestellen maar helaas was deze niet meer voorradig.

Ik kreeg een persoonlijk berichtje of ik de order wilde cancellen of wilde omruilen voor een andere kleur. Ik ben voor de kleur wit gegaan en toen kreeg ik er ook nog eens oorbellen bij. Wat een service en super lief!

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar Franky Amsterdam? Neem dan snel een kijkje op haar webshop of op het Franky Amsterdam Instagram account.

https://www.frankyamsterdam.com/shop/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie