De ultieme travelbuddy

Een zonvakantie is heerlijk! Wanneer je alleen of met je lover op het strand ligt wil je vaak even een duik nemen, snorkelen of gaan duiken. Maar ik loop dan altijd tegen hetzelfde probleem aan, het achterlaten van je persoonlijke spullen op het strand. Dit blijft een dingetje.

Veel mobieltjes kunnen tegen spatwater maar ik neem mijn mobiel niet graag mee het water in, in van die speciale zwem hoesjes. Het blijft niet fijn voelen. Want wat als je het zakje of hoesje laat vallen. Maar je spulletjes achterlaten op het strand voelt ook niet erg prettig.

Hier heeft het merk Safego wat slims op gevonden!

Safego is een licht en draagbaar kluisje voor je spullen. Het kluisje ziet er super mooi uit, heeft een draad om hem aan te dragen of ergens aan vast te maken en heeft twee verschillende soorten sloten. Daarnaast kan het slot niet roesten. Ideaal toch!?

De Safego heb je in veel verschillende soorten hippe kleuren en je koopt er al een voor €44,95 via Bol.com. En voor dat geld zwem of snorkel je een stuk rustiger en meer ontspannen!

https://safego.us/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie