Miauw, het katten cafe

Zelf ben ik gek op katten! Wij hadden vroeger thuis dan ook maar liefst 5 katten en als het aan mij ligt wordt ik later zo’n crazy old cat lady! Heerlijke beestjes met een sterk eigen willetje (klinkt me erg bekend in de oren.. ) .

Maar helaas op dit moment hebben we geen katten als huisdier. Ik zou heel graag een katje willen, maar mijn man is allergisch en sowieso zijn we te vaak van huis om zo’n diertje genoeg aandacht te kunnen geven!

Tja en wat moet je dan? Nou dan kun je naar een katten cafe! En nee dat is geen cafe speciaal voor katten, maar wel met katten!! Een super leuk initiatief dat je steeds meer voorbij ziet komen!

In april 2015 is het eerste kattencafe van Nederland gerealiseerd en wel in Amsterdam!! Twee asiel centra’s hebben dit leuke concept in Amsterdam opgezet!

Je betaald wat entree en dan kun je onder het genot van een catuccino lekker genieten van al die schattige katjes!

Inmiddels zijn er door het hele land meer kattencafe’s te vinden! En kun je genieten van wat woezelig gezelschap!

Zelf wil ik heel graag naar kattencafekopjes toe in Amsterdam!

Heerlijk toch als je deze beestjes ziet wil je hier altijd lekker een kopje koffie drinken!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie