Nourished Nederland

Jezelf goed verzorgen is natuurlijk heel belangrijk… haren, huid, gebit. Noem het maar op! En voor alles hebben we meestal enorm veel crèmes, scrubjes waarvan we vaak niet eens weten wat we nou opsmeren!

Omdat ik het heel belangrijk vindt dat de verzorgingsproducten die ik gebruik goed zijn en niet te veel troep bevatten, ben ik met regelmaat op zoek naar goede merken die mij nog onbekend zijn!

Zo kwam ik uit bij Nourished Nederland! Een enorm fijn en eigenlijk wel Australisch concept te noemen! Floor en Erin willen met hun site een mogelijkheid bieden om natuurlijke producten te kunnen gebruiken!

In Australië is het al veel normaler dat je natuurlijke producten voor je verzorging gebruikt! Als je op Instagram kijkt zie je veel winkels down under die alleen natuurlijke producten leveren. Logisch eigenlijk want alles wat je op je lichaam smeert krijg je ook binnen.

Ook voor mijn dochter vindt ik het belangrijk dat zij goed producten krijgt zonder al te veel troep hierin!

Nourished Nederland is voor ons een super leuk en fijn concept! Als je op de site kijkt zie je waar waar Floor en Erin voor staan en dat is een heel fijn standpunt als je het mij vraagt! Want was smeer je nou eigenlijk dagelijks op je huid? Als je op de ingrediënten lijst kijkt weet je van meer van de helft niet wat het is!

Daarnaast nemen zij hiermee een standpunt tegen dierenleed en milieu vervuiling! Dat lijkt mij enorm goed!!

Ikzelf heb een aantal producten nu gekocht en ben heel benieuwd hoe deze zullen zijn! Uiteraard laat ik dit in een blog weten!!

Ik ben super blij me de shop en kan niet wachten de producten te testen!!

De producent die je besteld worden met liefde en aandacht naar je toegestuurd en als je een vraag hebt staan de dames je erg fijn te woord!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie