Het leed dat ouder worden heet

Afgelopen week was het weer zo ver, mijn verjaardag en officieel ben ik nu dus 28. Jeetje wat gaat de tijd snel en jeetje wat is dat een cliché!

Begrijp me niet verkeerd, ouder worden is absoluut een voorrecht waar ik en iedereen die het wordt ontzettend blij mee mag en moet zijn. Maar er komen ook dingen bij kijken waar ik een beetje aan moet wennen.

Granny hair
Een van de dingen waar ik echt aan moet wennen is dat ik sinds een paar jaar grijze haren heb, maar het worden er al verontrustend veel. Een van die dingen waar je dus echt niks aan kan doen behalve het verven van je haar of het accepteren. Ik moet bekennen dat ik nog in categorie een val.

Team kater
Waar ik vroeger lekker drankjes kon drinken en daar de volgende dag amper last van had is dat nu wel ff anders geworden. Mijn god wat kun je je een dag na drankjes beroerd voelen!

Geen benjamin meer
Wanneer je begin 20 bent heb je nog zo’n heerlijke jonge vibe om je heen. Op werk ziet iedereen je als de frisse jonge wind vol energie maar wanneer je eind 20 bent ben je gewoon niet meer de jongste op de werkvloer. Realiseer je maar eens, mensen die in 2000 zijn geboren zijn nu dus 18. Dan voel je je oud hè?!

Maar alle gekheid op een stokje! Mijn leeftijd mag van mij nu best stilstaan maar ik ben onwijs blij dat ik ouder word en al die dingen hierboven nemen we voor lief vanwege al het goede dat er ook weer bijkomt!

Op nog vele mooie en gelukkige jaren!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie