Knuffelmakers

Heerlijk knuffelen met dat ene favoriete knuffeltje… volgens mij deden we dat als kind allemaal wel! En meestal zijn deze knuffels zo vaak vertroeteld dat er amper nog wat van over is!

Omdat ik voor mijn dochter op zoek was naar een leuk knuffeltje ben ik eens gaan rondstruinen en kwam ik uit op de site van Knuffelmakers! Een super leuk bedrijfje dat opgezet is door Liesbeth en Caressa!

Zij zijn in 2015 begonnen met het maken van knuffeltjes van kindertekeningen! Hoe gaaf! Alle ouders zullen dit vast wel herkennen, je kind geeft je een tekening en het liefst bewaar je die zo lang mogelijk! Nu kun je er dus een heuse knuffel van laten maken!

Maar daar blijft het niet bij, want in 2017 kwamen ze met het enorm leuke idee om portret knuffels te maken! Je kan nu dus van jezelf of een van je favoriete personen een knuffeltje laten maken!! Super vet toch!

Het werkt heel simpel! Online kun je aangeven hoe je graag wilt dat je knuffel eruit gaat zien. Bijvoorbeeld een jurkje of juist een broek met een shirtje. Heb je piercings of een tattoo? Geen probleem dit kan erbij gemaakt worden! Gaaf he!

Vervolgens upload je een foto van jezelf en gaan de dames aan de slag! Je krijgt een voorbeeld opgestuurd en ga je akkoord, dan maken Liesbeth en Caressa je persoonlijke knuffeltje!

Bijzonderder kan het volgens mij niet worden!

Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan op; http://www.knuffelmakers.nl

Veel liefs,

Bibi

img_0335

(Foto’s afkomstig van de Instagram pagina van knuffelmakers)

Geef een reactie