Design Droom SBS

Yes, een van mijn favorieten interieur programma’s is weer terug op TV! Ik heb het over het Nederlandse Design Droom op SBS6.

In dit programma strijden interieur stylisten om de titel beste interieur designer van Nederland en krijgen ze eigen programma op het YouTube kanaal van Ikea. Ikea is de sponsor van dit programma en het assortiment staat natuurlijk centraal, love Ikea!

Iedere week wordt er een kamer ingericht en gestyled door de designers van een van de kijkers. Iedere week is dus anders qua stijl en soort kamer. Iedere week “loop” je dus zo in verschillende interieurs van dezelfde kamer binnen, super leuk!

Dit programma is perfect voor interieur liefhebbers en mensen die graag inspiratie op doen wat betreft inrichting!

In het vorige seizoen zijn deze top kamers ontworpen!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie