Work that sparkle

De feestmaand staat weer voor de deur en dat betekend vaak dat men weer een aantal dagen op zijn best gekleed gaat! En om het je een beetje makkelijker te maken hebben wij wat feestelijke outfits op een rij gezet!

Bij de meeste winkels begint nu langzaam de party collectie binnen te komen en dat gaat weer gepaard met flink wat Glits and Glams!!

IMG_0448

Ook de zara heeft weer een mooie collectie weten te ontwerpen en zoals altijd springen ze weer in op de runway collecties! Zelf vind ik een mooie pantalon erg leuk! Topje erop, eventueel een blazer en klaar ben je!

Deze pantalon is bijvoorbeeld super gaaf met een mooi simpel topje! hakjes eronder en klaar ben je!

 

 

 

 

 

 

En wil je nou toch voor wat meer “Glams” gaan dan zijn er natuurlijk ook super leuke glitterjurkjes overal te krijgen!!

Zelf ben ik ook super fan van het Franse merk Antik Batik! Zij maken enorm mooie collecties en voor de feestdagen zitten er ook weer wat toppertjes tussen, waaronder deze jurk!

IMG_0445

 

zelf ben ik geneigd om voor een simpele zwarte outfit te gaan zonder al te veel poespas, wat eigenlijk zonde is! Deze gekleurde jurkjes zijn van de Sissy Boy en zien er super cute uit toch! Dit jaar maar eens voor wat meer kleur gaan en niet altijd de veilige optie kiezen!

(Foto’s afkomstig van webshops) 

Ook bij Na-KD kun je leuke kleding krijgen voor de feestdagen en het hoeft ook echt niet duur te zijn, want meestal doe je deze kleding niet al te vaak aan.

Weten jullie al wat je aan gaat doen?

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie