These boot are made…

Winter is coming en dus is het tijd om onze voetjes lekker warm te verpakken! Als we Piet Paulusma mogen geloven wordt het een hele koude winter dus… kom maar door met die mooie boots!

Het Deense merk Angulus maakt hele gave winter boots die wel tegen een stootje kunnen. Van Angulus weet je dat de schoen met veel liefde en zorg gemaakt is. Je betaald hier voor kwaliteit!!

 

Wat dichter bij huis kun je natuurlijk ook super gave winter/snowboots vinden! Bijvoorbeeld van Fabienne Chapot!! Vorig jaar heb ik hier zelf snotboots gekocht en die zijn echt heerlijk!! Super zacht, lekker warm en het belangrijkste.. tijdens het sneeuwen of de regen blijven je voeten droog! Toen ik ze kocht vorig jaar sneeuwde het enorm, ik had zulke koude voeten dat ik deze boots ben gaan kopen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad!!

 

 

Een merk dat ik niet zo goed ken, maar er wel heel tof uit ziet is Billi Bi. Deze boots zien er ook heel gaaf en stevig uit!

(Beelden afkomstig van Instagram) 

Er is genoeg aan (snow) boots te krijgen zoals je ziet! En hoe tof om zo’n stoere boot te combineren met een schattig jurkje!! Ik weet in ieder geval wel wat voor schoenen ik aan doe als ik in NL ben, want brrr wat is het koud!

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie