De mooiste vloeren

Het lijkt misschien niet zo, maar een vloer in je woning kan behoorlijk bepalend zijn voor de sfeer in jou huis! Een donkere vloer kan erg gezellig zijn, terwijl een lichte vloer voor meer ruimte kan zorgen!

In de woonkamer van mijn ouderlijk huis ligt een prachtige vloer van ingegoten kiezelstenen. Klinkt heel raar en als je voor het eerst de vloer ziet moet je er ook echt wel even aan wennen. Maar ik vind het zelf heel mooi! Doordat je de stenen nog een beetje kunt voelen en al die kiezels ziet zorgt het ervoor dat je woonkamer in verbinding staat met de natuur.

Zelf ben ik weg van een vissengraat vloer! Wauw wat kan dit veel optische ruimte geven aan je woning en wat is deze vloer elegant! Een dame onder de vloertjes!

Prachtig toch en volgens mij verveelt dit nooit! Ik zou dit heel mooi in mijn huis vinden.

Wat ook super tof is, zijn novilon vloeren!! Bij VT wonen weten ze precies hoe ze hier gebruik van moeten maken! Een wat stoerdere vloer met industriële edge!

(Foto’s afkomstig van VT Wonen) 

Zoals je kunt zien een vloer waardoor je huis heel ruimtelijk oogt! Super fijn natuurlijk als je bijvoorbeeld een smalle woonkamer hebt of een donkere woonkamer. Juist doordat deze vloer stoer is, is het leuk om te spelen met tegenstellingen. Zachte materialen, zoals bijvoorbeeld een zachte bank of fijn kussens.  Een mooi vloerkleed zou ook prachtig zijn!!

Wat ik zelf ook enorm mooi vindt zijn tegelvloeren! Deze vloeren geven een landelijk gevoel en doet mij altijd denken aan een boerderij! Het heeft iets gezelligs en warms!

 

Heel gaaf toch al deze soorten vloeren!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie