Mate the label

Ja hoor het is weer zo ver, ik heb weer een super leuk nieuw merk ontdekt dat ik echt even moet delen!

Zoals ik al eens vertelde wil ik mijn kleding kast bewusten gaan vullen. Items waar ik echt gek op ben en die kwaliteit hebben!

Door goed te zoeken kwam ik uit bij Mate. Een kleding lijn met zoveel mooie kleurtjes, fijne stoffen en tijdloze designs!

Mate is een label dat in 2013 opgericht werd door Kayti O’Connel in Los Angeles. Elk ontwerp is doordacht en tijdloos en kwaliteit staat bovenop. Ze werken samen met partners in LA. Dus je weet dat je kleding op een goede manier gemaakt is en geen mensen worden uitgebuit.

Zoals je op het label kunt lezen zijn de stukken gemaakt van organisch katoen!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Dan een leuke tip! Morgen bieden zij een korting aan!

Ik ga zeker even kijken!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie