Australië en fashion

Als je aan Australië denkt, dan denk je aan een bizar mooi land waar je de meest prachtige reizen kunt maken. Waar je niet direct aan denkt zijn de talloze mode merken die enorm gave ontwerpen verkopen! Althans ik denk daar niet direct aan…

En oké, de winter gaat hier binnenkort beginnen, maar down under gaat de zomer van start. Dus mocht jij alvast wat gave kledingstukken aan willen schaffen voor volgend jaar.. be our guest!

Via Instagram (Ik hou echt van dit medium!!) vindt ik de meeste fantastische nieuwe merken en doe ik veel inspiratie op! En Dutch Gigil zou Dutch Gigil niet zijn als we deze merken niet zouden delen met jullie!

Een van mijn inmiddels favo merk is Posse! Dit fijne kledingmerk verkoopt tijdloze stukken die heel erg fijn te combineren zijn! De blouses zijn trouwens prima in de winter te dragen!

 

Houdt je wat meer van de bohémien stijl dan is  Spell and the Gypsy echt jou merk! Dit super leuke bohémien-chic merk is opgericht door 2 zusjes. De ontwerpen die zij maken zijn dromerig mooi en de zwierende stoffen doen niet anders dan lekker zitten! En het leuke van dit merk? Laagjes laagjes en nog eens laagjes! Je kan alles zo gaaf combineren met elkaar en een laagje extra staat juist tof!

 

En last but definitely not least, Chasing Unicorns! Wat een heerlijk merk is dit zeg en wat droom ik weg op hun Instagram pagina! Bij dit merk draait het om tijdloze mode dat zo lang mee gaat dat je het van moeder op dochter kunt overbrengen. Alle ontwerpen worden met de hand gemaakt en er zit dus veel liefde en tijd in de kleding die je hier koopt!

 

Zoals je ziet hebben onze down under buren dus echt wel hele toffe merken!! Ik weet in ieder geval al waar ik weer wat jurkjes ga bestellen!!

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie