Travel Stokke

De meeste ouders kennen het merk Stokke wel van zijn leuke wiegjes, kinderwagens, triptrap stoelen en noem maar op! Maar waar ik heel blij mee ben is dat ze nu ook de Jetkids verkopen!! Eerste vraag zal waarschijnlijk zijn, wat is een Jetkids? Watch and learn!!

Een Jetkid is een trolley speciaal voor jou kleine vent of dame waar ze op kunnen rijden (heel handig als die peuter weer eens lekker langzaam loopt terwijl je haast hebt!), maar waar je ook een bedje van kunt maken in het vliegtuig!!

Deze koffer is ontworpen voor kinderen van 3 tot 7 jaar en echt perfect als je met het vliegtuig reist. We weten volgens mij allemaal wel hoe vervelend slapen in een vliegtuig kan zijn! En ondanks dat die kleine hummeltjes niet het bekende “beklemde benen” probleem hebben, is zittend slapen nog steeds niet ideaal! Hier heeft Stokke dus wat op verzonnen! Zeulen op schoot is nu dan ook verleden tijd met deze Jetkid!!

IMG_0174

(Foto’s afkomstig van Stokke)

De koffer kun je voor de stoel plaatsen. Met een speciaal ontworpen matrasje kun je van je stoel zo een mini bedje voor je peuter maken! Zo kan je kindje lekker liggen tijdens die lange vluchten en wie weet ook wel lekker slapen! Je maakt eigenlijk een businessclass stoel voor je kindje!

Ik kan niet wachten om deze uit te proberen als we met ons gezinnetje van en naar Nederland reizen! Al zal ik nog even kunnen wachten met deze aanschaf, want ons hummeltje is nog geen 2 maanden oud!

Op de website van Stokke is meer informatie te vinden!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie