Tea Time

Oh jahoor, de koudere en kortere dagen zijn er weer dus laat de theetjes maar komen! Heerlijk met een dekentje op de bank, filmpje erbij en een heerlijke bak thee! Ik kan daar zo enorm van genieten! Hier in Doha worden de dagen wel korter, maar is het niet zo koud als in Nederland! Ik verheug mij er dan ook op om in december wanneer ik weer in ons kikkerlandje ben een heerlijke kop thee te drinken opgekruld op de bank!

Thuis hebben we nog niet de meest mooie kopjes staan en wellicht maakt het voor sommigen niks uit waar ze hun thee uit drinken, ik kan een mooi kopje wel waarderen! Ik zou dan ook heel graag een mooi thee servies willen kopen (cadeautje van de kerstman hint hint hint).

Regelmatig zie ik op de website van Anthropologie de meest mooie sets voorbij komen! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Ook voor de feestdagen zijn er zelfs speciale collecties.

Persoonlijk houd ik van een wat klassiekere stijl en mag een kopje schattig klein zijn. Een beetje op zijn Engels! In tegenstelling tot hoe ik graag een warme choco drink, deze moet in een zo’n groot mogelijke mok (met lekker veel slagroom)!

Hoe mooi zijn deze kopjes!! Heerlijk toch om daar een theetje uit te drinken, koekje erbij, dekentje en je bent klaar!

Bij Anthropologie kun je het zo gek mogelijk maken! Er is al een thee serviesgoed te verkrijgen vanaf 10 dollar per kopje, maar ook voor zo’n 50 dollar per kopje kun je hier shoppen!

En ben jij nou een echte theeleut en zou je graag een set willen hebben? Dan kun je altijd nog gaan voor het serviesgoed van Hermes aanschaffen! Al hangt hier wel een flink prijskaartje aan!

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie