Bodyguard

Eens in de zoveel tijd word ik gegrepen door een nieuwe serie of film waarvan ik het niet verwacht had! Dit was precies het geval bij de BBC serie Bodyguard die op dit moment op Netflix is te zien.

Een vriendinnetje raadde de serie aan en na Elite had ik wel zin in wat anders. Toen ik zag dat de acteur Richard Madden de hoofdrol vertolkte (aka Rob Stark uit Games of Thrones) had ik nog maar weinig overtuiging nodig.

Bodyguard_3

De serie begint in een trein. Het karakter van Richard Madden, David Budd een ex-militair en een politieagent valt iets op terwijl hij in de trein zit met zijn kinderen. Hij ziet een verdachte situatie en besluit om erachter aan te gaan. En vanaf dat moment zit je midden in de serie!

In de serie staan terreur, complottheorieën en politiek centraal wat ervoor zorgt dat je continue op het verkeerde been wordt gezet en dat vind ik zelf echt heerlijk!

Bodyguard_1

Dus mocht je op zoek zijn naar een spannende en niet al te lange serie dan is Bodyguard echt een serie voor jou!

Liefs Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie