Picture Perfect

Persoonlijk vind ik het heerlijk om zo nu en dan door Instagram te scrollen en van alles langs te zien komen. Maar er zijn ook momenten dat ik me zelf helemaal groen en geel erger.

Want het lijkt er tegenwoordig op of echt alles perfect moet zijn. Perfect uiterlijk, perfect huis, perfect gezin, perfect kind and so on.

Maar eerlijk, wanneer ik dat dan allemaal voorbij zie komen terwijl ik met een kleine kater, te weinig slaap, panda ogen en een oude trui op de bank zit voel ik me in een keer toch wat minder fijn. En waarom zou ik me dan in godsnaam minder fijn voelen? Ik heb namelijk een heel fijn leven en ik hou ervan om in mijn oude trui en joggingbroek op de bank te zitten met als het even kan een Mac Flurry.

Maar waar het waarschijnlijk het meeste door komt is het stukje realisme in bepaalde posts. Iedereen vind het namelijk fijn om met een goede foto op Instagram te staan en daar is ook helemaal niks mis mee!

Maar niemand wordt wakker met een laag foundation op haar gezicht en haar of je net van de kapper vandaan komt. En niemand besteld 10 pizza’s die je in een hand vast kan houden terwijl je maar met zijn tweeën bent om het op te eten.

En dat is erg belangrijk om je dat te blijven realiseren. Het is niet echt, het is niet het echte leven en het is belachelijk om jezelf of anderen daar mee te vergelijken.

Dus ik zeg, op panda ogen en heerlijke zachte joggingbroeken met een pizza voor twee personen!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie