Pompadour

Van sommige plekken in de wereld kun je beter het bestaan niet afweten. Vandaag ga ik jullie vertellen over een zo’n plek en dit zullen jullie mij niet in dank afnemen. Voor deze Walk In Wednesday lopen we namelijk binnen bij de Pompadour in Amsterdam.

De Pompadour is een Chocolaterie Patisserie en Tearoom. Simpel gezegd is het dus een hele gevaarlijke plek!

Het moment dat je hier binnenloopt waan je je gelijk in Parijs en verdwijnt Amsterdam achter je terwijl je de deur dichttrekt. Alles schreeuwt Parijs, de inrichting, het kleurgebruik en natuurlijk al het lekkers wat je hier kan vinden.


Je kunt hier gebak en chocola aan de toonbank bestellen om mee naar huis te nemen maar ze hebben ook wat tafels staan waar je ook wat lekkers kunt bestellen en waar je even kan uitrusten van het shoppen. Want de Pompadour vind je namelijk in een van de Negen Straatjes – de Huidenstraat.

Het gebak dat ik getest heb was echt fantastisch en kun je gelijk op je dijen plakken. Maar het was het absoluut waard!


Stop hier dus zeker even wanneer je weer eens de Negen Straatjes bezoekt!

http://www.pompadour.amsterdam/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie