Ginger Karaoke Bar

Yes, karaoke! You either hate it or you love it. Nu ben ik iemand die absoluut in de eerste categorie valt. Of moet ik zeggen viel? Afgelopen week was het tijd om met oud collega’s onze stembanden eens goed te gebruiken in de toffe karaoke bar Ginger in De Pijp.

Het leuke aan de karaoke bar Ginger is dat je er aparte ruimtes kan huren – Thank god! Hierdoor wordt er toch al een drempel weggenomen die mensen zoals ik hebben en die het echt verschrikkelijk vinden om in het openbaar te zingen.

Zelf zing ik echt zo vals als een kraai en daar is niks aan gelogen en daarom is karaoke niet mijn favoriete bezigheid. Maar na een paar drankjes en wat aanmoediging van ex-collega’s heb ik toch wat nummers gezongen (Thank you Ed Sheeran voor je lage stem).

Ik vond het uiteindelijk fantastisch om te doen en met name om iedereen helemaal los te zien gaan op te foute nummers waar het totaal niet uitmaakte of je goed of fout zong.

Wil je nog een keer karaoke zingen in een aparte ruimte? Ga dan zeker eens kijken bij Ginger!

https://gingeramsterdam.nl/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie