De IKEA place app

Kennen jullie de nieuwe IKEA place app al? Nee? Lees dan maar heel snel verder want dit wil je echt even weten.

Voor veel mensen is een tripje naar de IKEA niet altijd een goed idee. De drukte, de hoeveelheid spullen, het wachten en aan het einde nog eens alles in je auto zien te proppen. Want de IKEA verlaat je simpelweg nooit met lege handen.

Wanneer je dan eindelijk bent thuisgekomen wil je er niet achter komen dat een meubelstuk eigenlijk niet goed bij de rest van je interieur staat of bijvoorbeeld te groot is voor de ruimte waar het in staat.

En daar heeft IKEA wat op bedacht! Met de nieuwe IKEA place app kun je namelijk producten in een ruimte testen door middel van augmented reality. Hoe cool is dat?!

De app is heel makkelijk in gebruik en laat producten naar mijn idee heel realistisch zien. Een echte goede toevoeging voor IKEA fans of voor mensen die de producten liever online bestellen maar wel willen zien wat ze kunnen verwachten.

https://www.ikea.com/gb/en/customer-service/ikea-apps/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie