Australisch droom interieur

Zoals ik al heel vaak heb laten weten ben ik echt gek op de Australische serie Het Blok. Echt alles aan dit programma vind ik leuk en word ik blij van!

In een van mijn eerdere blogs leg ik uit waar het programma precies over gaat en wat het concept is.
https://dutchgigil.com/2018/04/29/het-blok-australie/

Een van de stellen die ooit hebben meegedaan met Het Blok zijn Michael en Carlene en dit stel heeft echt mijn hart gestolen. Ze zijn een onwijs leuk en knap stel met twee schatten van kinderen, hebben humor, stijl en staan onwijs positief in het leven.

Met de veiling tijdens de finale van het programma gebeurde echt het allerergste! Er waren geen kopers meer om tegen elkaar op te bieden voor hun gerenoveerde appartement en ze moesten naar huis met maar 5.000 Australische dollar verdient te hebben. En dat voor twee maanden kei hard werken en in deze twee maanden hebben ze ook nog eens hun kinderen moeten missen. Heftig!

Maar ze zijn absoluut niet bij de pakken neer gaan zitten en zijn hun eigen huis grondig gaan renoveren en dat huis is zo onwijs prachtig geworden dat ik het resultaat graag in deze blog met jullie deel want dit huis en koppel inspireert mij enorm en ik zal zeker naar hun huis kijken wanneer ik zelf in een volgend huis aan de slag ga met de styling en inrichting.

Het instagram account van Michael en Carlene is trouwens ook een mega aanrader voor interior junkies.

https://instagram.com/michaelandcarlene?utm_source=ig_profile_share&igshid=1wa5x6hwh2z0
Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie