Maxwell Pubquiz

Ongeveer een keer per maand ga ik met collega’s en ex-collega’s pubquizen bij Maxwell. Een super leuk restaurant / café in Amsterdam Oost.

Iedere maandag avond organiseert Maxwell een Pubquiz avond met de famous host Miss Jocelyn. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven en teams mogen niet groter zijn dan 5 man.

Maxwell pubquiz_2

De quiz avond begint om half 9 en duurt tot ongeveer half 12. Wij gaan altijd gelijk na werk zodat we lekker kunnen bijkletsen en een hapje kunnen eten (de Maxwell hamburger is een enorme aanrader)!

De pubquiz bestaat uit 8 rondes waarvan een muziek ronde en de rest van de rondes bestaat uit trivia vragen. Deze vragen kunnen dus over van alles gaan wat het extra leuk en spannend maakt.

Deze avonden zijn echt zo ontzettend leuk! Het is een mix van gezelligheid en spel. Je wordt onwijs fanatiek tijdens de quiz en soms is de vraag zo moeilijk of bizar dat je alleen maar kan lachen omdat je werkelijk waar geen idee hebt wat het antwoord zou moeten zijn.

Wil je een keer wat anders doen met vrienden of collega’s dan is de pubquiz avond bij Maxwell een echte aanrader! Zorg er wel voor dat je een mix van mensen verzameld die allemaal van andere dingen verstand hebben wanneer je hoog wilt eindigen!

https://maxwellcafe.nl/pubquiz.html

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie