De leukste geboortekaartjes

Dit jaar bestaan mijn hoogtepunten veelal uit lieve baby’s die in mijn leven komen. Mijn liefste kleine nichtje uiteraard maar ook de schattigste baby’s en kindjes van mijn vriendinnen!

Het is super bijzonder om te zien hoe een vrouw en vriendinnen van je veranderen in moeders en om dat van zo dichtbij mee te maken.

Zelf is er voor mij nog geen kleine op komst maar ik vind het super leuk om inspiratie op te doen wat betreft babykamers, babykleding en bijvoorbeeld geboortekaartjes.

Laat die laatste nou ook het onderwerp van deze blog zijn! Geboortekaartjes vind ik zo ontzettend leuk! Super tof om te zien hoe ieder stel een ander soort kiest en het helemaal bij hun en de kleine laat passen.

Daarom in deze blog wat mij betreft super inspirerende en originele geboortekaartjes. Mocht het voor mij over een aantal jaar ook zover zijn dan weet ik nu al dat het heel lastig word om te kiezen uit al die toffe opties.

Geboortekaartjes_2
hipdesign.nl
Geboortekaartjes_3
zojoann.nl
geboortekaartjes_4
zomooi-geboortekaartjes.nl
geboortekaartjes_5
zojoann.nl
geboortekaartjes_6
fleurdesfleurs.nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst