Nieuwe baan

Enkele weken geleden ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan. Wederom in de media en dan de digitale tak!

Bij het mediabureau waar ik vandaan kom ben ik mijn carrière in de media ook gestart. Daarvoor had ik altijd banen gehad in de mode maar ik wilde totaal wat anders en zij boden mij die kans.

Ik ben nog steeds super blij dat ik ervoor heb gekozen om in de media te gaan werken maar ook met het feit dat ik de kans heb gekregen want boy, ik wist echt niks van die wereld af!

We zijn nu jaren en een eerder uitstapje verder toen ik de keuze maakte om samen met een collega om ons heen te kijken voor een nieuwe stimulans!

We stonden allebei hetzelfde in de wedstrijd, waren toe aan wat anders en wilde dat het liefste met elkaar gaan doen omdat we het super goed met elkaar kunnen vinden op zowel werk als persoonlijk vlak.

Jeetje wat een hectische tijd was dat, gesprekken bij bedrijven, meeloopdagen en assessments. You name it, ik heb het allemaal gedaan of voorbij zien komen.

Nieuwe baan_2

De allerbelangrijkste les uit deze periode was om naar je gevoel te blijven luisteren. Je verstand kon bijvoorbeeld denken, mooie kans en mooie voorwaarden maar dan klopte er toch iets niet.

Daarom vind ik het super bijzonder dat we, nu maanden verder, beide zijn begonnen bij hetzelfde nieuwe bedrijf. Een hele spannende tijd en absoluut uit onze comfort zone maar dat is alleen maar goed. Op die manier leer je en kom je weer verder.

Voor iedereen die bezig is met een nieuwe stap of twijfelt over haar werk, luister naar je gevoel! Bedrijven kunnen je gouden bergen beloven maar wanneer het gevoel niet goed is, is het toch niet compleet.

De komende tijd zal voor mij in het teken staan van heel veel leren en ik heb er onwijs veel zin in! En al die lieve collega’s op ons vorige werk? Die blijven we zeker zien door alle etentjes en stapdates!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie