10 Days

Wanneer ik shop en een leuk item zie wil ik altijd eerst aan de stof voelen voordat ik überhaupt overweeg om het te gaan passen. Een kledingstuk moet natuurlijk leuk zijn maar daarnaast moet de stof voor mij ook lekker zitten want anders blijft het toch in de kast hangen en dat is zonde!

Nu zijn er veel merken die er te gek uit zien maar op zachtheid vlak gewoon ronduit beroerd scoren. Daarom heb ik een aantal favoriete merken die de stoffen ook erg belangrijk vinden. Een van deze merken is 10 Days! Een merk dat het verdient om flink in het zonnetje gezet te worden.

In 2007 is 10 Days Amsterdam opgericht door twee inspirerende Nederlandse dames. Het merk wil niet klakkeloos de mode volgen maar staat juist voor een persoonlijke stijl, tijdloos, comfort, duurzaam en dynamisch. Naast kleding voor volwassenen is er daarnaast ook een kinder lijn, twinning!

10 days_2

Doordat het een tijdloos merk is op het gebied van fashion maar ook door de kwaliteit gaan de items erg lang mee. En dan bedoel ik ook echt lang! De hemdjes van 10 Days zijn voor mij nog nooit overtroffen en zien er nog even goed uit als de dag dat ik ze kocht (sommige van deze hemdjes heb ik al 4 jaar en ik draag ze ontzettend veel).

Hierbij de mooiste items uit de huidige collectie.

10 days_4
Bralette – €39.90
10 days_5
€159.90
10 days_6
€79.90
10 days_7
€119.90

https://www.10days.nl/category.php?nte_id=142

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie