Gekaapt Amsterdam

Soms schaam ik me er een beetje voor. Ik woon midden in Amsterdam maar als ik er goed over na denk ben en blijf ik het liefste in mijn fijne buurtje oud-west.

Het is een enorm fijne buurt met alles wat je je maar kan wensen. Iedere winkel die je nodig hebt is op loop of fietsafstand. Er zijn echt superveel restaurants en fijne cafés en uiteraard zijn er de Foodhallen.

Maar ik kan ook wel stellen dat er hele fijne winkels zijn in dit buurtje. Op zaterdag of zondag doe ik vaak een rondje Bilderdijkstraat / Kinkerstraat / Jan Pieter Heijestraat. Heerlijk ontspannend en super fijn om je te laten verassen.

Een winkel sla ik nooit over, namelijk Gekaapt op de Kinkerstraat (tegenover de Hema).

Dit is zo’n heerlijke eigen winkel waar ik altijd super geïnspireerd weer naar buiten loop. Ze hebben een heel divers assortiment van kleding, sieraden, accessoires, lifestyle en verzorging.

Gekaapt bestond al een aantal jaar als pop up store met allerlei duurzame merken voor en door jonge ondernemers. Na jaren pop up winkels te hebben gehad hebben ze nu dus een vaste winkel op de Kinkerstraat en daar ben ik ontzettend blij mee!

De mix van persoonlijk, duurzaam en verassend maken deze winkel voor mij een echte topper.

Dus mocht je in de buurt zijn, loop dan zeker even langs bij deze fantastische winkel!

https://www.gekaapt.nl/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie