Treatwell

In Amsterdam heb je ontzettend veel beauty, hair en massage salons. Soms heb je niet de voorkeur voor een specifieke salon of wil je wel eens iets nieuws uitproberen.

In dat geval is de site van Treatwell perfect! Bij Treatwell zijn namelijk ontzettend veel salons aangesloten. Ze zien zichzelf als boekingsplatform waar je alles kan vinden over een specifieke salon. Zoals bijvoorbeeld ook reviews.

Je kan er zoeken op soort behandeling maar ook op de naam van een salon of op de buurt. Je kan vervolgens alle behandelingen zien en de prijzen die daarbij horen. Daarnaast kun je na een keuze van een salon bekijken wat de beschikbaarheid is van die specifieke behandeling.

Wanneer je een behandeling wilt kun je het super easy via Treatwell boeken en reserveren. Je kan vervolgens ook nog kiezen of je betaald via het platform of in de salon. Perfect!

Ik boek wanneer het mogelijk is mijn beauty behandelingen via Treatwell omdat het ontzettend handig is, je reviews kan lezen en herinneringen voor afspraken krijgt. Wat mij betreft ideaal!

Treatwell_4

https://www.treatwell.nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s