Bioscoop weekend

Er zijn periodes dat er naar mijn idee geen fatsoenlijke film draait en er zijn periodes dat je niet kan kiezen omdat er zoveel keuze is. Met een Pathé pas ga ik natuurlijk super vaak naar de film maar ik ga het liefste naar films die ook echt de moeite waard zijn.

Deze periode draaien er gelukkig heel veel goede films en kan ik dus optimaal gebruikmaken van mijn pas.

Het afgelopen weekend ben ik naar twee films geweest waar ik jullie graag meer over vertel!

Blackkklansman
Bioscoop weekend_2
Persoonlijk leek me dit een hele zware film maar wel erg goed. Met mijn nichtje had ik het erover en zij was mega enthousiast en raadde aan om hem toch te gaan kijken.

Zo gezegd zo gedaan!

Ze had volledig gelijk! Dit is naar mijn idee een ontzettend goede film met een goede balans in de heftigheid van die tijd en het verhaal afgewisseld met een goede dosis humor.

De acteurs zijn niet mega bekend maar ontzettend goed. Daarnaast word je vaak verrast door de film en het verhaal wat tegenwoordig niet meer zo vaak voorkomt.

Het verhaal gaat over het plaatsje Colorado in Amerika in de jaren 70. De hoofdrolspeler is een African-American politieagent die een undercover operatie opzet en begeleid binnen de Ku Klux Klan. En het mooie van alles? Het is een waargebeurd verhaal.

https://www.imdb.com/title/tt7349662/

A simple favor
Bioscoop weekend_3

De kans is groot dat je al veel van deze film voorbij hebt zien komen want de publiciteit erom heen was enorm!

A simple favor begint met de verdwijning van een prachtige moeder Emily gespeeld door Blake Lively (love her). Anna Kendrick speelt Stephanie haar beste vriendin die op het zoontje van Emily past wanneer Emily verdwijnt.

Al snel komt Stephanie erachter dat er meer achter de prachtige en harde Emily schuil gaat dan ze zelf in eerste instantie dacht.

A simple favor deed me een beetje aan Gone Girl denken met een meer chick flick karakter. De verhaallijn is heel goed en verrassend! De actrices zijn ontzettend goed gecast en je hebt totaal niet door wat er gaat gebeuren. Het enige minpunt aan de film is de lengte, de film had wat korter gemogen en gekund.

Alleen al om Blake Lively’s outfits te bekijken is deze film een echte aanrader!

https://www.imdb.com/title/tt7040874/?ref_=nv_sr_1

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie