Kapten & Son backpack

Persoonlijk ben ik iemand die liever een handtas draagt dan een rugzak. Maar toen we besloten een roadtrip te gaan maken en ik mijn spiegelreflex camera mee wilde nemen was een handtas niet zo makkelijk.

En daar begon mijn zoektocht naar de perfecte rugzak, niet alleen voor de roadtrip maar die ik bijvoorbeeld naderhand ook zou kunnen gebruiken om mijn laptop in te stoppen!

Super veel merken heb ik bekeken maar het was het voor mij allemaal net niet. Totdat ik de Stories zag van het merk Kapton & Son. Het merk Kapten & Son ken ik al een aantal jaar van de geweldige horloges maar zij hebben dus sinds kort ook backpacks en die zijn ontzettend tof!

De backpacks zijn super tof, hebben een eigen stijl en zijn daarnaast voor zowel mannen als vrouwen ontworpen. De kleuren zijn ontzettend mooi en dit soort rugzakken passen echt bij mij.

Na lang twijfelen ben ik gegaan voor het model Oslo in het grijs. Een verfijnde rugzak, met een schitterende kleur en met fijne vakjes om bijvoorbeeld je e-reader of laptop in te stoppen. Ik ben iedere dag op vakantie blij geweest met deze rugzak en heb er geen moment spijt van gehad.

Laat je vooral eens op de website of Instagram van Kapton & Son inspireren. De horloges zijn trouwens ook echte plaatjes!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie