Keuken inspiratie

Wie mij een beetje kent weet dat ik enorm veel van koken hou! En naar mijn idee is een keuken vaak ook het hart van een woning. Hier kom je samen na een drukke dag en deel je dat moment om even op adem te komen en met een fijne maaltijd bij te tanken!

Ik vind een open keuken dan ook prachtig en houd ervan als deze licht is en toch warmte uitstraalt! Er mag groen te vinden zijn en ik heb toch ook wel een zwak voor “prularia” als je het zo kunt noemen! Serviesgoed hoeft niet eens te matchen bij elkaar en heerlijk als dit op plankjes terug te vinden is!

Tegenwoordig zijn er natuurlijk super veel stijlen te vinden en is er voor elk huis een perfecte keuken te creëren! Pinterest biedt ook nog eens zoveel inspiratie en om dat met jullie te delen hier wat voorbeelden van hoe je een perfecte woon/leef keuken kunt creëren!

Wat ikzelf mooi vind in een keuken is hout!! Een houten aanrechtblad of juist houten kastjes of plankjes! Het is een materiaal dat makkelijk schoon te maken is en wat van zichzelf al een gezellige sfeer met zich mee brengt! Combineer dit met wat groen en je keuken straalt warmte uit!

Groen hoeft natuurlijk niet alleen in planten terug te komen, maar kan ook in tegels!! Er zijn super veel leuke tegeltjes te vinden die je keuken direct sfeer geven!

Wat ik vaak ook erg mooi vindt en wat je in New York ook veelal tegen komt is een echte rauwe muur in je keuken! Dit geeft een beetje een industriële sfeer! Stoer en toch gezellig!

En hoe ziet jou droomkeuken eruit?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie