Locatie Lage Vuursche

Vorige week vrijdag was het eindelijk zover, de bruiloft van mijn broer en zijn vriendin. Een dag waar ik al super lang naar had uitgekeken en het was werkelijk fantastisch! Maar deze blog gaat nog niet over de bruiloft maar over de geweldige locatie.

Namelijk de locatie van Feel Good Tent Event in de bossen van Lage Vuursche op het Landgoed Pijnenburg.

De naam zegt het natuurlijk al. Het is een locatie zonder gebouwen maar die bestaat uit een stuk grond midden in de bossen en mooie romantische grote tenten met alle luxe die je nodig hebt.

Voordat je de locatie bereikt moet je nog een mooi bospad af voordat je op de open ruimte komt waar de prachtige tenten staan.┬áHet bos is prachtig en het terrein is super mooi en stylish aangekleed. Er staan super gezellige zitjes waar je overdag in de zon kan zitten en ‘s avonds rondom een kampvuur.

De setting is ontzettend romantisch en ongedwongen. Dit paste ook precies bij het soort bruiloft van mijn broer en mijn schoonzus.

Aangezien het weer in Nederland nooit zeker is, kan er samen met feelgoodtentevent last-minute worden besloten of bijvoorbeeld de ceremonie binnen of buiten wordt gedaan. Wij hadden enorm geluk met het weer waardoor de ceremonie buiten kon plaatsvinden. Super mooi!

Het eten en het feest vond wel in de mooie tenten plaats met toffe lange tafels voor het diner en het feest in de aangrenzende tent met grote discobal en dansvloer. De tenten werden heerlijk verwarmd met heaters zodat niemand het koud hoefde te hebben.

Dit is wat mij betreft echt een unieke en bijzondere locatie, super romantisch midden in de bossen en totaal niet stijf! Wanneer je zelf nog een mooie locatie zoekt voor een bruiloft of feest in Nederland is deze locatie absoluut de moeite waard om eens te gaan bekijken.

https://www.feelgoodtentevent.nl/feelgoodtentevent/
Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie