Vriendschap op afstand

Vriendschappen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel in het leven van de meeste mensen en natuurlijk ook voor mij. Vrienden kennen je door en door, gaan voor je door het vuur en maken je leven zoveel mooier!

Wanneer een vriendin of vriend naar het buitenland of in Nederland verhuisd is het altijd even slikken! Want de regelmaat van elkaar zien verdwijnt.

Ik heb het met drie vriendinnen. Natuurlijk is Bibi verhuisd naar Doha, Maartje woont met haar vriend in Lissabon en Michelle is in het mooie Schagen gaan wonen.

Wat ik heb gemerkt aan vriendschappen op afstand is dat het je vriendschap absoluut niet veranderd! Natuurlijk is het fysieke aspect jammer maar de gedachte dat je vriendinnen hun dromen najagen maakt het absoluut goed en vind ik zelf een heel fijn idee.

Mijn vriendschappen zitten hem absoluut niet in de kwantiteit maar in de kwaliteit! Want een ding weet ik zeker deze vriendschappen op afstand zijn voor het leven!

Het gaat om de momenten die je samen hebt, het idee dat de ander daar totaal op haar plek is en het besef dat je weet dat het altijd goed zit!

& thank god voor internet, Skype, FaceTime en whatsapp!

Love you ladies!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst