Nissen in huis

Ik kan mij nog goed herinneren hoe het huis eruit zag waar ik een groot deel van mijn jeugd doorgebracht heb! Het huis was (naar mijn idee) heel bijzonder qua bouw en indeling en wat ik vooral leuk vond was dat er in de muren kastjes gemetseld waren. Net groot genoeg om bv mooie kaarsen in te zetten of een schilderij.

Mijn moeder had in deze nisjes om ze zo maar te noemen vaak kaarsen branden en in de winter gaf dit een hele knusse sfeer in huis!

Nou zal dat wat wij in huis hadden inmiddels achterhaald zijn en heeft men tegenwoordig spotjes in de nissen om op die manier sfeer te creëren, maar toch vond ik dit erg mooi!

Zoals je op de afbeeldingen ziet geeft dit een ruimte direct sfeer en kun je er allerlei leuke accessoires in kwijt! Hoe gaaf om hier bijvoorbeeld een boekenkast van te maken.. of om je al je reis trofeeën in te bewaren!

En niet alleen in de woonkamer kan een nis veel sfeer brengen, ook in de keuken of badkamer ziet dit er enorm leuk uit! Plus dat het een handige manier van opbergen is!

Afbeeldingen afkomstig van Pinterest

Dus mocht je nog iets willen verbouwen in je huis of ben je op zoek naar het inbrengen van meer sfeer en dynamiek in je woning dan is het inbouwen van een nis zeker iets om eens naar te kijken!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie