Australian gold review

Een vakantie is natuurlijk het perfecte moment om een zonnebrandcrème te testen.

Van nature heb ik een erg witte huid en duurt het even voordat ik een echte mooie bruine kleur kan krijgen en dat wil ik dan natuurlijk ook nog op een verantwoorde manier!

Van veel mensen hoorde ik positieve dingen over de Australian Gold producten. Ze hebben een hele range van verschillende producten en in de meeste crèmes zit dan ook nog een bronzer.

De producten met een factor bieden natuurlijk bescherming en zorgen ervoor dat je sneller en mooier bruin wordt. Dat klinkt absoluut goed en op onze roadtrip door Kroatië heb ik de twee gekozen producten goed kunnen testen.

Ik heb gekozen voor de zonnebrandcrème met factor 30 en de intensifier dry oil. De intensifier kan gebruikt worden onder de bescherming voor het sneller bruin worden.

Aangezien de zon erg sterk is in Kroatië heb ik de zonnebrandcrème enorm veel gebruikt om mijn huid goed te beschermen. Deze crème vond ik erg prettig in gebruik, het heeft een hele lekkere geur en het maakte mijn huid daarnaast ook nog eens ontzettend zacht. Er zit een subtiele bronzer in die niet afgeeft wanneer het goed is ingetrokken. Laat het wel goed intrekken want anders geeft de crème wel af op je witte kleding.

Ik ben ontzettend tevreden over de zonnebrandcrème en deze zal ik voor volgende vakanties zeker weer halen.

Daarnaast heb ik de intensifier dry oil geprobeerd. Dit product vond ik in tegenstelling tot de zonnebrandcrème niet fijn. Het smeerde naar mijn idee niet lekker uit, gaf erg af en ik vond het persoonlijk teveel gedoe om mezelf eerst met intensifier in te smeren en dan nog eens met zonnebrandcrème.

Je besteld de Australian Gold producten eenvoudig via Plein.nl:
https://ds1.nl/c/?si=3366&li=1161224&wi=351988&ws=&dl=australian-gold-spray-gel-met-bronzer-spf-30-237-ml

Welke zon bescherming producten gebruiken jullie?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie