Arket

Wat kan ik er toch blij van worden als er weer een toffe nieuwe winkel wordt geopend in Amsterdam om nieuwe inspiratie op te doen.

Sinds enkele maanden hebben we er weer zo’n toffe winkel bij. Namelijk Arket! Arket is een nieuw winkelconcept van H&M. H&M is al verantwoordelijk voor verschillende winkelconcepten zoals: Cos en & Other Stories.

Arket_2

Je kan je afvragen waarom nog een winkelketen en wat maakt Arket dan zo anders. Nou anders is Arket absoluut in vergelijking met haar zusjes. Arket is een samenvoeging van de woorden Archive en Market. In ieder Arket filiaal vind je namelijk een hip café en een interieur sectie naast de kledingcollectie.

Wat gelijk opvalt als je de winkel binnen loopt is de enorme ruimte. Alles is ontzettend ruim opgezet en je kan makkelijk en vrij door de winkel lopen wat het heel ontspannend maakt. Dit is natuurlijk een mega verschil met de winkels van de H&M bijvoorbeeld.

De collectie van Arket bestaat uit tijdloze en klassieke items met een moderne twist, een goede prijs / kwaliteit verhouding en daarnaast duurzaam. Wat willen we nog meer?

Arket_7

Ik ben nu al gek op deze nieuwe winkel!

https://www.arket.com/en_eur/index.html?gclid=Cj0KCQjw6MHdBRCtARIsAEigMxHvOtkMr-rod-lHu2lRpg6V0sDw7cpRGLbCg0_Sa8wMIBpA0WWEYdwaAq5XEALw_wcB

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie