Blokker packing cubes review

Al eerder vertelde ik jullie over mijn packing cubes ontdekking! Voor onze rondreis door Kroatië heb ik daarom twee setjes besteld om mee te testen. Omdat ik niet wist of het wat voor mij en ons zou zijn heb ik twee setjes bij de Blokker gekocht omdat deze sets een goede prijs hadden.

Een set bij de Blokker bestaat namelijk uit 4 cubes en de prijs per set is €7,99. Perfect om mee te testen dus!

Packing Cubes_Blokker_1

Omdat we 19 dagen lang door Kroatië hebben getrokken en daardoor hebben geleefd uit onze koffers hebben we de cubes ontzettend veel en intensief gebruikt.

De cubes heb ik gevuld op soort kleding om alles makkelijk te vinden:

  • Jurken / rokken/ broeken
  • Top / truien / blouses
  • Ondergoed / bikini’s
  • Opladers

blokker packing cubes_5

Wow, het systeem is echt een uitvinding en ik ben totaal verkocht! Voor volgende vakanties zou ik absoluut weer cubes gebruiken omdat het zo makkelijk is.

Wat ik trouwens niet heb gemerkt is dat de kleding minder kreukelig uit de cubes kwam ten opzichte van ”normaal” inpakken. Maar dit kan wellicht ook komen door de manier waarop ik mijn cubes in heb gepakt. Om ruimte te besparen heb ik namelijk alles gerold.

De kwaliteit van de Blokker packing cubes zijn niet geweldig en de ritsen voelen niet zo stevig aan maar voor deze reis hebben alle cubes het gehaald en zijn dus niet stuk gegaan.

Voor een volgende reis ga ik investeren in een wat meer kwalitatieve set cubes met meer verschillende formaten zodat het nog makkelijker wordt.

Ben je op zoek naar betaalbare cubes om mee te testen dan zijn deze van de Blokker absoluut een aanrader. Ben je juist op zoek naar een product dat lang meegaat dan zou ik voor een ander merk cubes kiezen.

Hoe pakken jullie je koffers in?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie