Me time

Elke dag zit aardig volgepland en voor je het weet is je agenda zo ver vol dat je soms niet eens meer een momentje voor jezelf hebt. Even stil staan bij jezelf en wat je zelf nodig hebt is enorm belangrijk.

Zelf ben ik iemand die de neiging heeft om overal “ja” op te zeggen! Etentje? Ja, gezellig! Koffietje doen? Ja, gezellig! En voor je het weet kom je elke dag laat thuis en sta je de volgende ochtend weer vroeg op om naar je werk te gaan.

Voor een aantal jaar heb ik 2 banen gehad en vloog ik dag in dag uit door het Amsterdam. Voor mijn werk moest ik, op een dag, op veel verschillende locaties zijn. Omdat ik daarnaast mijn sociale leven en sporten ook enorm belangrijk vond, was ik vaak na het werk ook nog druk bezig! Super leuk, maar ik merkte ook dat ik totaal niet tot mijzelf kwam. Ik leefde van de ene situatie naar de andere.

Momenteel woon ik in Qatar samen met mijn man en (zo vind ik zelf) heb ik de luxe niet te hoeven werken. Nu pas besef ik me hoe druk mijn leventje soms was en hoe heerlijk het is als je wat tijd voor jezelf heb! Oké oké, ik heb nu ineens zeeën van tijd voor mijzelf, al zal dat snel veranderen voordat ons dochtertje er is! Maar man wat is het soms lekker om even niks te moeten! En volgens mij doen we dat veel te weinig!

Een vertroetel momentje voor jezelf inlassen is (voor mij in ieder geval) echt nodig!

IMG_9021

Kappertje pakken, lekker shoppen of gewoon thuis op de bank een boek lezen! Lekker een grote kop thee en een filmpje kijken! Heerlijk!

En weet je wat ook zo fijn is om te doen, een rondje door de supermarkt en dan thuis lekker gaan koken of bakken! Of als je alleen thuis bent lekker een lange douche nemen en keihard zingen! Of een fijn bad nemen! Altijd goed!!

IMG_9020

Tot de kleine dame zich meld heb ik dus nog genoeg relax momentjes om te pakken! En daarna? Genieten van onze baby en ja toch ook wel weer werken hoor, want ook dat is op zijn tijd erg fijn!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst