Sissel Edelbo

Wat is het toch heerlijk om op Instagram rond te neuzen en via via (voor mij) nieuwe merken te ontdekken! Dat is eigenlijk het voornaamste wat ik op Instagram doe!

Zo kwam ik deze keer bij het merk Sissel Edelbo terecht!! WAUW!! Een Deens merk dat van oude Sari nieuwe kleding maakt! Upcycling zoals ze dit zelf op hun site noemen!

En dat is het zeker! Ze kopen oude Sari’s in en maken hier nieuwe kleding van zonder ook maar enigszins iets weg te moeten gooien! Zero waste kleding dus.. een mooi concept als je het mij vraagt, want er wordt al genoeg weggegooid!

Toen ik wist dat ik ging emigreren ben ik mijn kledingkast eens goed onder handen gaan nemen en boy oh boy wat zat daar veel kleding tussen dat ik al jaren niet meer droeg of erger nog nooit gedragen had. Zonde zonde zonde!!

In totaal heb ik denk ik zo’n 20 vuilniszakken aan het goede doel gegeven! Kleding waarvan ik hoop dat anderen er nu gelukkig mee zijn! Ik heb mij vanaf dat moment voorgenomen om voortaan kleding te kopen waarvan ik echt zeker weet dat ik er de komende jaren helemaal weg van ben en waar ik kwalitatief van op aankan dat het goed is.

Het merk Sissel Edelbo sprak mij direct aan! Niet alleen het concept, maar ook de kledingstukken die zij ontwerpen! De kleuren zijn werkelijk prachtig!!

Prachtig toch!! Deze foto’s heb ik van hun Instagram geplukt en is nog maar een fractie van wat ze allemaal verkopen! Ik zou zeggen neem zeker een kijkje op hun Instagram pagina en op de website : sissel-edelbo.dk

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie