Go NKD

Mijn wenkbrauwen zijn echt heilig voor me. Wenkbrauwen zijn zo bepalend voor je gezicht en kunnen je gezicht dan ook totaal veranderen.

Zelf werk ik mijn wenkbrauwen natuurlijk wel bij omdat ik erg donkere haartjes heb maar het echte “zware” werk laat ik liever aan specialisten over. Mijn wenkbrauwen vertrouw ik alleen toe aan de dames van Go NKD op de Kinkerstraat.

Go NKD_1
Beeld is afkomstig van Go NKD

Go NKD is een beauty salon waar het met name draait om het ontharen maar ze doen nog zoveel meer dan dat! Ze bieden de mogelijkheid om wenkbrauwen bij te werken door middel van threading en dit vind ik persoonlijk de fijnste en meest mooie manier voor het bijwerken van wenkbrauwen.

Naast het waxen en de wenkbrauw behandelingen hebben ze ook een uitgebreide keus uit diverse gezichtsbehandelingen. Mocht je trouwens een Brazilian Wax overwegen dan is Go NKD een hele goede optie. Ze hebben namelijk een First Brazilian Wax op de kaart staan zodat er uitgebreider de tijd kan worden genomen om je compleet op je gemak te stellen.

Go NKD_3
Beeld is afkomstig van Go NKD

De prijzen zijn daarnaast super netjes voor de kwaliteit die ze leveren. Een echte aanrader wat mij betreft voor wanneer je bijvoorbeeld nog een goede ”brow bar” zoekt.

http://www.gonkd.nl/#

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie