Avene review

Er zijn giga veel huidverzorgingsproducten op de markt te vinden en we hebben al over vele geschreven. Toch is er een merk dat ik jullie niet wil ontnemen is het Franse merk Avene.

Dit merk heeft een huidverzorging lijn op basis van water. Water zul je denken, yes girls water! Maar niet zomaar kraanwater uiteraard, maar thermaal water.

Ik heb zelf de laatste tijd snel een erg droge huid, nou is dat ook niet gek als je in een warm land woont. Maar ik moet zeggen dat ik de producten al veel langer heb willen proberen! Ik ben verkocht!

Om te beginnen heb ik het volgende gekocht:

  • Een scrub
  • Wasgel voor het gezicht
  • Micellair water
  • Hydraterend masker
  • Creme
  • thermaal water spray

Door je make up te verwijderen met micellair water haal je de eerste laag viezigheid al weg. Je huid blijft gehydrateerd. Daarna gebruik ik de scrub en de wasgel. Wat me direct opvalt is dat de producten heel zacht zijn voor je huid en absoluut niet uitdrogen. Iets waar ik zelf na het gebruik van scrub en wasgel vaak wel last van heb.

Hierna smeer ik 1 keer per week een masker op. Dit masker is ontzettend zacht en als ik het eraf haal met thermaal water is mijn huid fluweel zacht! De crème maakt het af en ik heb weer een baby zacht huidje!

Gedurende de dag spray ik hier in de warmte soms wat thermaal water op! Heerlijk verkoelend!

Foto’s afkomstig van Instagram 

Zelf ben ik helemaal verkocht! Ik kan niet wachten om weer wat nieuwe producten uit te proberen.

Ben je nou ook benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op http://www.eauthermaleavene.nl

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie