Goorin Bros.

Een van mijn favoriete wijken in New York City is toch wel West Village! Een wijk waar zoveel kleine boetiekjes te vinden zijn en waar je, je even in een dropje midden in de grote stad beleeft! Een heerlijke sfeer hangt er!

Afgelopen november was ik weer even in deze heerlijke stad! Mijn man en ik liepen samen met vrienden van ons heerlijk te slenteren door de straten toen we een super leuk winkeltje tegen kwamen! Namelijk; Goorin Bros.

IMG_9043In dit idyllische winkeltje kun je de meest mooie hoeden kopen voor zowel mannen als vrouwen! Zelf draag ik eigenlijk nooit hoeden, wat jammer is want ik vind ze enorm leuk!! Waarom ik ze dan niet draag? Het kwam nooit goed uit met werk.. op de fiets van hot naar her racen, het kwam eigenlijk nooit echt uit! Nu zou dat een heel ander verhaal zijn en wil ik ook zeker meer hoeden gaan aanschaffen!

Zeker wanneer het kouder wordt vind ik dit enorm leuk staan! Enfin, terug naar dit leuke winkeltje downtown New York!

Om terug te gaan naar het begin van Goorin Bros. gaan we een heel eind terug, namelijk naar 1895. Cassel Goorin was de man die in Pittsburgh begon aan zijn liefde voor het maken van hoeden. Een familie man, wiens zonen zijn bedrijfje over namen en er dit nog groter maakte! Iets waar Cassel enorm trots op was!

Nu zoveel jaar later heeft Goorin Bros. 30 shops verspreid over Amerika en Canada en is de liefde voor het maken van hoeden nog steeds enorm! Een echt familie bedrijf en de passie die deze winkel(s) uitstralen geeft zo’n fijne sfeer om in te shoppen!

De eerst volgende keer dat ik weer in NYC ben ga ik zeker weer langs en deze keer ga ik niet met lege handen weg! Mooi om te zien dat een passie binnen een familie zo sterk is en dat doorgegeven wordt!

Het gehele verhaal van Goorin Bros. kun je vinden op de site en de hoeden zijn ook via de site te koop!

http://www.goorin.com

En mocht je nou in een stad zijn waar een winkeltje van Goorin Bros. is, ga dan zeker even langs want het is echt de moeite waard!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie