Film klassiekers op Netflix

Ben jij ook zo iemand die het heerlijk vindt om wat oudere films en klassiekers te kijken? Nee? Dan is dit geen goede blog voor jou. Yas? Ga er dan even voor zitten voor tips wat betreft film klassiekers op Netflix.

Breakfast at Tiffany’s
film klassiekers_1

Dit is echt een film klassieker met Audrey Hepburn in de hoofdrol. Het is een mooi liefdesverhaal waar de hoofdrolspeelster met haar verleden blijft worstelen terwijl ze verliefd wordt op haar buurman. Alleen al voor alle mooie outfits is deze film de moeite waard wat mij betreft.

Out of Africa
film klassiekers_2
Out of Africa is een super mooi waargebeurd verhaal over het leven van een Deense barones in Afrika. Het is eigenlijk een film over liefde. Meryl Streep en Robert Redford spelen de hoofdrollen en doen dit werkelijk fantastisch!

The Godfather trilogie
film klassiekers_3
De hele Godfather trilogie staat nu op Netflix. Deze films ben ik pas kort geleden voor het eerst gaan kijken maar zijn echt favoriet bij mij. De film voelen heel mannelijk aan en daarom heb ik ze ook nooit gekeken omdat ik dacht dat ik ze niet leuk zou vinden maar dat had ik verkeerd! Deze films zijn ontzettend goed en perfect voor een filmavond met je lover.

It take two
film klassiekers_4.jpg
Okay, okay een echte film klassieker mag je dit waarschijnlijk niet noemen maar voor onze generatie wel! Want wij zijn opgegroeid met de Olsen Twins en deze film blijft eerlijk gezegd fantastisch en een heerlijke weg kijker. Het enige nadeel is dat je na het zien van deze film je jezelf in een keer heel oud voelt.

Houden jullie van ”oudere” films?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

2 gedachten over “Film klassiekers op Netflix

Geef een reactie