Fall Fashion Trends

Nou moet ik eerlijk toegeven dat hier in Doha er nog niet veel van te merken is dat het langzaam maar zeker herfst begint te worden, maar in Amsterdam begint het toch wel herfstachtiger te worden. Als je het mij vraagt het leukste seizoen van het jaar! Ik geniet altijd enorm van de periode die dan aanbreekt! De nodige feestdagen kondigen zich weer aan en men leeft toe naar de kerstperiode. Ik kan mij de herfst in New York tijdens mijn opleiding daar nog goed herinneren en vond dit de leukste tijd om daar te zijn!

En niet alleen van de veranderende natuur of temperatuur kan ik genieten, maar alle nieuwe trends op het modegebied  zijn weer volop te krijgen! En oh boy wat zijn de collecties dit jaar ook weer gaaf! Ik kan niet wachten om weer een nieuwe garderobe te shoppen!

Een aantal kleuren vielen mij erg op in de nieuwe collecties, namelijk; donker groen, bruin, oker geel en rood. Daarnaast zie je bepaalde prints terug komen zoals de zebra print en het tweet jasje!

De kleding mag oversized zijn, maar blijft toch vrouwelijk! En een item waar ik enorm van houd is het pak voor vrouwen! Super sexy als je het mij vraagt! Deze bijvoorbeeld van Suistudio! Neem ook vooral een kijkje op hun site daar kom je deze pareltjes tegen!

En om in de bruine trend te blijven, zara heeft hele mooie ontwerpen!

Zoals dit super fijne jurkje! Heel gaaf om deze jurk te combineren met wat over the knee boots bijvoorbeeld of een toffe oversized jas!

Oeh en wat dachten jullie van de nieuwe ontwerpen van Isabel Marant Etoile!!

Maar ook Scotch and Soda heeft een hele gave nieuwe collectie dit najaar!

Zoals jullie zien, genoeg om te shoppen de komende periode!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie