Pumpkin Spice Latte

Volgend weekend begint de herfst en wordt het dus weer tijd voor mijn favoriete latte namelijk de pumpkin spice latte van de Starbucks!! OMG hoevaak ik deze in de herfst wel niet drink.. een echte klassieker is het! En en en… ook dit jaar is de lekkerste weer te krijgen bij de Starbucks!

Laten ze die in Qatar nou ook hebben, al moet ik toegeven met 40 graden is het hier nog niet echt herfstachtig te noemen. Maar dat mag de pret zeker niet drukken en dus duik ik gewoon de Starbucks in om deze te proeven!

Dit jaar hebben ze echter nog een andere smaak en in deze toch wel enorm warme herfst is dat ook wel lekker namelijk: Salted Caramel Mocha Frappuccino! Sowieso is alles met salted caramel erg lekker!

IMG_8916

Foto’s afkomstig van Starbucks

Nou is het natuurlijk makkelijker om dit heerlijke drankje bij de Starbucks te halen, maar mocht je op deze fijne zondag zin hebben om zelf de keuken in te duiken is het mogelijk om zelf dit lekkere drankje te maken!

Op internet zijn er enorm veel recepten te vinden en ze klinken allemaal enorm lekker! Maar ik hou er zelf toch meer van om mijn eigen recept te maken en lekker uitproberen tot ik de perfecte Pumpkin Spice Latte kan maken!

Ik heb zelf nog geen lekkere pompoenen in Doha kunnen vinden, dus een recept kan ik jullie momenteel nog niet geven! Maar zodra ik die gevonden heb ga ik het direct uitproberen en kom ik met een heerlijk recept bij jullie terug!

Voor nu blijf ik dus nog even naar de Starbucks gaan en dat is een echte aanrader!!

Veel liefs en fijne zondag allemaal!! Hier in Doha is het weekend alweer voorbij!

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie