9 maanden in een boekje

Wanneer je zwanger wordt komt er een hoop op je af! Er staat zoveel te gebeuren de komende tijd en ondertussen gieren de hormonen door je lijf!

Doordat er zoveel gebeurt en op je af komt is het belangrijk om deze bijzondere periode vast te leggen! Althans dat vond ik. Een van de eerste dingen die ik dan ook gekocht heb toen ik wist dat ik zwanger was, was een 9 maanden boekje!

Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik een aardige boekjes verslaving heb. Tijdens al mijn vakanties moet ik altijd minimaal 1 boekje kopen. En ik vind het dan ook heerlijk om in boekenwinkels op zoek te gaan naar dagboekjes. Ik heb er zeker een stuk of 30 al niet meer.. en of ze vol geschreven zijn? Ehm nee, maar er staat in elk boekje wel iets wat mij dierbaar is! Dus een 9 maanden boekje kon zeker niet ontbreken!

Er zijn super veel soorten verkrijgbaar, maar al snel kwam ik uit bij de deze van Kidooz! Super schattige boekjes zonder al te veel poespas.

Het 9 maanden boekje staat vol met allerlei vragen en per week kun je alles wat er gebeurt is of wat je gevoelt hebt opschrijven en maak je dus een super leuke herinnering voor later of voor je kleintje om te kunnen lezen!

Zelf vond ik het enorm leuk om alles wat ik mee maakte op te schrijven en zo een herinnering vast te leggen! Er komt namelijk zoveel op je af dat er soms toch wel wat dingetjes zijn die je anders vergeten was!

Ze hebben meerdere soorten boekjes en daar waar de een wat meer voor een jongetje kan zijn is de ander meer meisjesachtig. Omdat toen ik het boekje nog niet wist wat het geslacht van ons kindje zou zijn, ben ik voor een neutraal boekje gegaan!

En het leuke is… als dit boekje klaar is zijn er nog genoeg “volg” boekjes te krijgen! Yay lucky me! Ook de Limited Edition is erg gaaf!

Ben je zelf opzoek naar een 9 maanden boekje neem dan zeker een kijkje op de site van Kidooz! http://www.kidooz.nl

Die van ons is inmiddels bijna volgeschreven en alle echo foto’s staan er netjes in! Dit wordt zeker een boekje waar ik nog vaak in zal kijken en hopelijk vindt ons dochtertje dit later ook leuk om te zien!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie