The gathershop

De meeste mensen zullen de Hallen in Amsterdam wel kennen! Je kan er heerlijk eten en het is er super gezellig, maar wist je dat hier ook enorm leuke winkeltjes te vinden zijn?

Een van mijn favoriete conceptstores zit daar dus ook, namelijk The Gathershop!! Een klein winkeltje te midden van de gezelligheid die de Hallen met zich mee brengt!

In dit super leuke winkeltje vindt je producten die met de hand (en fairtrade) gemaakt zijn. Merken die door individuen opgezet zijn en nog klein zijn. Alle producten die zij verkopen zijn met liefde gemaakt en zit veel tijd en moeite in.

Je kunt er terecht voor oa. planten, kleding, sieraden, beauty producten en leuke spulletjes voor in je huis!

 

Als je een kijkje op de site neemt (www.gathershop.nl) zie je dat deze conceptstore opgezet is door Jessica Chapman. Een Engelse schone die in 2013 haar droom navolgde en wat dus resulteerde in het opzetten van the Gathershop!

Wat ik zelf heel fijn vindt aan deze winkel is dat zodra je binnenstapt de winkel rust uitstraalt. Een rust die heerlijk is om mee te nemen naar huis, samen met de mooie en fijne producten die ze verkoopt!

Ik raad iedereen aan om een kijkje hier te nemen! Het is echt de moeite waard!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie