Pinterest body challenge

Mijn persoonlijke Pinterest bord ”sport” staat vol met verschillende sport challenges die claimen je lijf in een x-aantal dagen strakker te maken of fitter. Sounds good right?

Maar veel verder dan het opslaan van deze challenges kom ik eigenlijk nooit. Er staan er denk ik wel honderden in maar ik ben er nooit echt aan begonnen om het eens uit te proberen.

Afgelopen jaar heb ik vrij weinig aan sport gedaan en omdat mijn zomervakantie voor 2018 eindelijk gepland is en voor de deur staat vond ik dat wel een mooi moment om enkele van die challenges uit te gaan proberen. Een beetje strakker is nooit weg toch?!

Ik heb verschillende challenges uitgeprobeerd maar over onderstaande twee ben ik het meest enthousiast.

Pinterest sport challenge_2

Pinterest sport challenge_3

Deze twee challenges zijn super easy en wat ik daarnaast ook super fijn vind is dat het niet veel tijd kost om ze te doen. Doordat je beide challenges heel geleidelijk opbouwt kun je het makkelijk bijhouden en blijf je ook gemotiveerd.

Wat super fijn is aan planking is dat je hierdoor ook super snel resultaat ziet en daar wordt iedereen blij van!

Ondanks de rustdagen merkte ik trouwens wel dat het moeilijk is om het toch al die geplande dagen je oefeningen ook daadwerkelijk te doen. Als je bijvoorbeeld een avondje uit eten bent geweest of een afspraak hebt gehad dan schiet het er snel bij in. Maar alsnog is een challenge een hele fijne houvast en stok achter de deur!

Sport jij thuis weleens of ga jij liever naar de sportschool?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie