I Love MR. Mittens

Dames ik denk dat het verstandig is om deze blog vooral NIET aan je partner te laten lezen, want ik weet niet heel zeker of hij blij zal zijn met deze uitgave! Al kan kijken natuurlijk nooit kwaad!!

Kennen jullie het merk van onze zuiderburen ilovemrmittens al? Nee? Shame on you! Zeker in ons koude kikkerlandje komen de truien van dit merk heel goed van pas!

De Belgische schone Stephanie Caulier is de oprichtster van dit prachtige merk. In 2007 toen zij in New York was kwam ze weer in aanraking met de kunst van het breien zoals ze dit ook kende vanuit haar jeugd. Het was niet meer dan een natuurlijke stap om hier wat mee te gaan doen en op deze manier ontstond “I love MR Mittens”.

Zelf ben ik dit merk tegen gekomen via Instagram (halleluja!). En wat een pareltjes verkoopt ze!!

Als je kijkt op de site zul je wellicht schrikken van de prijzen, maar zoals ze zelf ook aangeeft gaat de kwaliteit boven alles. En tja als je kwaliteit wilt (en dat wil ik wel) dan leg je wat meer geld voor een trui weg als bij bv een H&M.

Op http://www.ilovemrmittens.com vindt je alle pareltjes! En ook de Instagram pagina is zeker de moeite waard om even op te kijken!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie