Packing Cubes

Wauw volgens mij heb ik echt jaren onder een steen gelegen wanneer het aankomt op dit onderwerp. Naar mijn idee pakte ik mijn koffers altijd mega goed in. Maar boy was I wrong!

Ik vind het echt mega chill om lekker door Pinterest te scrollen en ideeën op te doen. Voor onze aankomende vakantie naar Kroatië was ik daarom op travel dingen aan het zoeken en daar kwam ik ze tegen: Packing Cubes!

Serieus ladies, waarom had ik hier nog nooit van gehoord?! Echt mega geniaal!

Packing Cubes zijn lichtgewicht tasjes met meestal een doorzichtige bovenkant waar je o.a. je kleding in kan stoppen! Misschien vraag je je af waarom dat zo handig is?

Hierbij de voordelen op een rijtje:

Overzicht
Voor mij persoonlijk is het heel herkenbaar dat het verschrikkelijk is om een specifiek item in je koffer te vinden. Zeker wanneer je gaat rondtrekken en uit je koffer leeft. Door de inrichting van je Packing Cubes, bijvoorbeeld jurkjes bij jurkjes en broeken bij broeken hoef je alleen de juiste Cube te pakken en klaar ben je! Zal je lover ook leuk vinden trouwens!

Het scheelt in ruimte
Meest belangrijke punt voor ons toch dames?! Want dat betekent meer meenemen! Door je kleding op te rollen en in een cube te stoppen verlies je minder ruimte omdat de kleding tegen elkaar aan zit gedrukt.

Minder kreuken
Het voordeel hiervan hoef ik natuurlijk niet uit te leggen!

Sounds good right?! Voor deze reis heb ik ze daarom zelf ook aangeschaft en ga ik ze uitvoerig testen! Als ik iedereen moet geloven zijn ze ideaal.

Je kunt ze onder andere kopen bij de Blokker en Bol.com.

Packing Cubes_Blokker_1
Blokker – €7.99
Packing cubes_blokker_3
Bol.com – €20.99

Gebruiken jullie zelf Packing Cubes?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst