The Makers Store Amsterdam

Als bewoner van Oud-West loop ik regelmatig door De Hallen. Een ontzettend mooi oud gebouw wat in volle glorie gerenoveerd is en waar je veel hippe winkels vindt, een bioscoop en natuurlijk De Foodhallen. Love it!

Een van die te gekke winkels is The Makers Store! Een winkel waar je een verzameling vindt van de producten van allemaal Amsterdamse ontwerpers. Boven en in de winkel zijn ze daarnaast aan het werk en dat maakt het ook nog eens heel persoonlijk!

Wat ik het meest toffe aan de winkel vind is de “Make it personal” corner. In dit gedeelte van de winkel vind je grafische prints en kun je super veel toffe producten laten graveren. Dit is echt DE tip wanneer je op zoekt bent naar een origineel en persoonlijk cadeau.

Ben je dus een keer bij de Food of Filmhallen loop dan zeker even bij deze winkel binnen want het is echt de moeite waard.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie